Tassu

suurpetohavaintojärjestelmä

| Suomeksi | På svenska |

Tietoa palvelusta Rekisteriseloste Käyttöehdot (pdf)
Kirjautuminen Tassuun on uudistunut kesäkuussa 2019
Petoyhdyshenkilöt kirjautuvat jatkossa Tassu -järjestelmään Oma riista -tunnuksilla. Muutos astui voimaan kesäkuussa 2019.

  • Suomen riistakeskus ja Luonnonvarakeskus ovat yhdessä sopineet, että käyttäjätunnustenhallinnan yhdenmukaistamiseksi petoyhdyshenkilöiden kirjautuminen Tassuun tapahtuu jatkossa Oma riista -tunnuksia käyttämällä. Vanhojen Tassu-tunnusten käyttömahdollisuus on päättynyt toukokuussa 2019. Paliskuntien, Viranomais- ja Metsähallituksen käyttäjätunnusten kirjautuminen jatkuu totuttuun tapaan.
   Lisäksi päivityksen yhteydessä kaksi tunnusta omaavilta käyttäjiltä on poistettu ylimääräinen tunnus niin, että vain Oma riista -tunnus säilyy toimivana. Samalla kaikkien niiden käyttäjien Tassu-tunnukset, jotka eivät ole tallentaneet suurpetohavaintoja viimeisen kolmen vuoden aikana, poistuu käytöstä. Näiden henkilöiden petoyhdyshenkilön rooli poistetaan samalla Oma riista -palvelusta. Uusille petoyhdyshenkilöille käyttäjätunnukset myönnetään Suomen riistakeskuksen toimesta.
   Päivitys on toteutettu touko-kesäkuun vaihteessa 2019.
   Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteys Oma riista -neuvontaan oma@riista.fi tai puh . 029 431 2111 arkisin klo 12-16
 • Yhteistyöterveisin Suomen riistakeskus ja Luonnonvarakeskus